Ordna begravning

Vi hjälper dig förbereda allt som ska ordnas före, under och efter begravningen oavsett vilka önskemål du har och vilken prisnivå du har tänkt dig.

En av de första saker du behöver ta ställning till är vilken form av begravningsceremoni som ska hållas. Om det ska vara en kyrklig begravning med präst i svenska kyrkan eller om det ska vara en borgerlig begravning med en begravningsförrättare (officiant) från t.ex. begravningsbyrån. Alternativt en ceremoni enligt andra trossamfund. Som auktoriserad begravningsbyrå har vi stor respekt för de olikheter som finns och hjälper dig oavsett trosinriktning.

När allt måste bli rätt

Det som händer vid ett sista farväl stannar i ditt inre för evigt. Inget går att göra om, det är därför allt måste bli rätt. Det blir ingen andra chans. Vi tillhör Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer. Auktorisationen är en garanti för rätt hjälp. 

I vår auktorisation ligger att vi utbildar oss regelbundet och följer gemensamma riktlinjer inom etik, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kan känna dig trygg i att vi alltid arbetar för att arrangera ett sista avsked som lämnar dig med ett ljust minne i den mörkaste av stunder. 

Vi och våra kollegor finns lokalt över hela landet gör att du kan lämna allt i våra trygga händer, var du än bor. Vi finns på plats, vi känner kyrkvaktmästarna, blomsterhandlarna, värdshusvärdarna, cateringfirmorna och alla andra som behövs på plats för att skapa ett sista avsked för dina nära och kära, var de än bor.