Jobba hos oss

Familjerättsjurist/ Boutredare

Vi på Anderssons Begravningsbyrå expanderar nu vår verksamhet och söker  ytterligare en familjerättsjurist/ boutredare till vår juridikavdelning som tar ansvar för boutredningar, arvskiften, förvaltningar, deklarationer, testamenten, samboavtal, försäkringar etc.

Företaget har funnits sedan 1938 och är beläget på Kristinehem i Hässleholm.

Vi är medlemmar i SBF (Sveriges Begravningsbyråers Förbund) och består i

dagsläget av nio medarbetare.

Vi söker dig med ett stort intresse för människor och med kunskap om det familjerättsliga området. Du brinner för att ge dina klienter ett personligt omhändertagande och god service. Du har en juristutbildning, samt gärna några års praktisk arbetslivserfarenhet inom juridiken. Tidigare erfarenhet inom området är meriterande för tjänsten. Vi arbetar i Wolters Kluwer, gamla Norstedts Juridik. Som person är du självgående, pedagogisk, lyhörd och har hög social kompetens. Du har lätt för att möta människor i utsatta situationer och kan på ett empatiskt och omsorgsfullt sätt få dem att känna sig bekväma. Vidare har du en god förmåga att samarbeta och du delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en trivsam och familjär arbetsplats med korta beslutsvägar och med möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Stämningen präglas av gemenskap och ett gott klimat där vi hjälper varandra.

Välkommen att skicka in ett personligt brev tillsammans med meritförteckning till

daniel.hultner@anderssonsbegravningsbyra.se

 

Bärare vid jordbegravning

Vi söker personal som kan hjälpa till som bärare vid jordbegravning.

För mer info kontakta

Daniel Hultner, tel 0451-100 81,

daniel.hultner@anderssonsbegravningsbyra.se