Hi Unity

Gravsten i rostfritt stål!

Vi är med denna sida glada att kunna presentera ett nytt alternativ till gravsten. Vår nya samarbetspartner Hi Unity visar ett nytt sätt att minnas, i rostfritt stål.

En sten i stål

Headstone Hi är en helt ny typ av gravsten i rostfritt stål. Stålets blanka yta skapar en spegeleffekt som tar in omgivningen runt omkring. I vissa vinklar smälter gravstenen in i miljön och i andra vinklar fångar den ögats uppmärksamhet. Denna illusion av allt och inget skapar intressanta tolkningar. En känsla av lätthet, rörelse och stillhet på samma gång.

En känsla av kontakt

Speglingen gör att man ser sig själv samtidigt som man ser himlen. Även om man inte längre kan tala med varandra så tror vi att man kan tala till varandra. Kanske vill du säga hej till någon du saknar?

Med rum för minnen

Gravstensmodellerna med minnesskåp öppnar upp för möjligheten att skriva ned en tanke och lämna den där. Det är befriande att lyfta ur sorgen från hjärtat för att få andrum, om så bara för en stund. Det integrerade minnesskåpet skyddar tankar, blommor, ljus och gåvor mot väder och vind. Hi Unitys sortiment finns i flera olika utföranden, både med och utan minnesskåp samt i olika färger och material.

Modellerna som finns är Låsbart minnesskåp med dörr, öppet minneskåp och stilren enkelhet. I alla modeller kan man välja om det ska vara stående eller liggande.